Nieuws - 20 juli 2020

Volg je ons al op Instagram?

Sinds enkele weken is het Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid ook actief op Instagram. Met frisse posts informeren we je over wat voeding en voedingssupplementen voor jouw gezondheid kunnen betekenen. Instagram is een mooie aanvulling op Facebook, omdat we via afbeeldingen en infographics laten zien wat de kracht is van vitamines, mineralen, kruiden, visolie, probiotica en overige supplementen.

Informatieve en interessante posts

De informatie is interessant voor iedereen die zelf aan zijn gezondheid wil werken. Als je regelmatig op Instagram zit, zie je wekelijks boeiende informatie voorbij komen. Door middel van afbeeldingen en infographics, swipe je op een eenvoudige en leuke manier door de informatie heen. Er worden interessante feiten over vitamines en mineralen gedeeld en we houden je op de hoogte van actualiteiten, zoals de laatste onderzoeken naar gezondheidseffecten van voedingssupplementen.

Volg ons op Instagram

Wil jij aan je gezondheid werken? En op een eenvoudige en leuke manier weetjes en tips ontdekken? Volg ons dan op Instagram! https://www.instagram.com/voedingssupplementen_info/