Reizen

Het eten onderweg is anders dan je thuis gewend bent. Door de andere hygiëne, gerechten en bereidingen kun je last krijgen van misselijkheid of darmen die van slag raken. Als je intercontinentaal reist heb je te maken met tijdsverschillen en dat kan invloed hebben op je nachtrust. Om je zakenreis of vakantie soepel te laten verlopen kun je supplementen meenemen.

Gember

Vanwege de maagversterkende eigenschappen van gember, kan een voedingssupplement met gember helpen als je maag wat van streek is. Handig tijdens het reizen met de auto, bus, boot of vliegtuig.

Probiotica

Wanneer je op reis bent eet je vaak anders en word je blootgesteld aan andere bacteriën dan je lichaam gewend is. Een probioticum kan dan helpen voor een natuurlijke ontlasting.

Melatonine

Melatonine is een stof die door ons lichaam gemaakt wordt om het ritme van slapen en wakker zijn te reguleren. De productie vindt plaats door de pijnappelklier, een kleine klier in de hersenen. Een supplement met melatonine helpt bij het verlichten van jetlag gevoelens.