Geheugen en concentratie

Veel vitamines, mineralen en ook andere stoffen zijn betrokken bij de werking van je hersenen. Ze leveren van energie, maar kunnen ook van belang zijn voor het ontwikkelen van je hersenen en voor je gedrag. Je hebt er in alle fases van je leven mee te maken. Van luisteren op school, concentratie tijdens sport of werk tot aan het trainen van je geheugen op oudere leeftijd. Wat kan jou helpen?

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren zitten vooral in vette vis en zijn van belang voor de hersenen. Er wordt veel onderzoek gedaan naar een gunstige invloed op geheugen, concentratie en gemoedstoestand. Met visolie kun je de inname van omega-3 vetzuren verhogen.

Multivitamine

Veel vitamines en mineralen, zoals vitamine C, vitamine B6 en jodium, zijn betrokken bij de energievoorziening en signaalfunctie van de hersenen. Met een multi krijg je op een eenvoudige manier een heel scala aan extra vitamines en mineralen binnen.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba bevordert de bloedsomloop in ons lichaam. Het kan mogelijk helpen het geheugen te verbeteren en het concentratievermogen en de informatieverwerking te bevorderen.

Ginseng

Ginseng wordt gewaardeerd als concentratie-verhogend middel en gebruikt bij geestelijke vermoeidheid.